Alle indlæg af nielsh

Fra Tue – Hareskov Cykler og COVID-19

Vi har åbent som normalt (se åbningstider til venstre)!

– Husk, at der er påbud om mundbind eller visir i detailhandlen. Vær opmærksom på at holde god afstand til andre kunder og personalet – minimum 2 meter.

Vent gerne udenfor, hvis der er kunder i butikken. Vi kommer også gerne ud – bare bank på ruden. Der må maksimalt være to kunder i butikken ad gangen.

– Benyt i videst mulige omfang butik og værksted til korte besøg.

Vil du gerne snakke om en ny cykel eller din reparation så ring indledningsvis til os på 44 98 06 03. Så kan din tid i butikken afkortes.

Hvis du har hoste, let feber eller forkølelse – bliv hjemme, indtil du er rask.

– Ved betaling anbefaler vi, at der ikke benyttes kontanter, men at der enten benyttes kontaktløs dankort til beløb under 350 kr. eller mobilepay. Alternativ at du får tilsendt en faktura på mail.

– Vi sørger for at holde butikken afsprittet på udsatte steder, og der er håndsprit til fri afbenyttelse på disken.

– Vi gør, alt hvad vi kan, for at holde os raske og sørge for, at en evt. smitte ikke overføres til jer. Vi overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

– Vi mener, at det er vigtigt, at vi kan holde en transportform med lav smitterisiko kørende – nemlig cykling (og så er det jo også sundt).

Sundhedsstyrelsens anbefaler, man undgår tætpakket offentlig transport – så tag cyklen.

Venlig hilsen Hareskov Cykler

v. Tue Tarp Jensen * Elme Alle 6, Hareskov * 3500 Værløse * Telefon 44 98 06 03

Åbningstider
Mandag – fredag 13-18
Lørdag 11-14

Skoven er våd – har du de rette dæk?

Efter en mild og våd vinter er Hareskoven drivende. Det betyder, at de dæk, der f.eks. fungerer for dig, når skoven er tør, skal skiftes til noget andet.

Der findes ingen præcis formel, som giver dig det perfekte dækvalg, men der er nogle tommelfingerregler.

1. Knopper: Store knopper er til mudder og små knopper er til mere tørre eller frosthårde forhold.

2. For/bag: Lidt højere knopper foran og gerne knopper med bideflader på langs i dækkets retning. Bagpå kan du slippe af sted med mindre knopper, og de må gerne stå mere ‘på tværs’ af dækket.

3. Bredde: Jo mere jævn overflade, du kører på, jo smaller dæk kan du køre med. Og smalle dæk ruller hurtigere og er lettere at accelerere op i fart. Men er der meget ujævnt, gør de dig hurtigere træt og giver mindre kontrol.

4. Dæktryk: Jo lavere dæktryk, jo mere flydende (og typisk også hurtigere)  cykling . Faren er, at lukke så meget luft ud, at du kan slå en kant (f.eks. en rod) igennem dækket, så slangen bliver klippet (et snakebite). I ekstreme tilfælde kan dækket endda ‘rulle’ af fælgen. Med mindre du er meget tung eller let, så prøv med lige under 20 psi foran og lige over bagpå. Det er næsten med sikkerhed mindre, end du har nu, men giv det en chance.

5. Råd & vejledning: Kom ned i butikken og snak om, hvad du har brug for ud fra din cykel, din cykling, din vægt og din teknik. Vi har masser af dæk at vælge imellem.