Kategoriarkiv: Nyhed

Fra Tue – Hareskov Cykler og COVID-19

Vi har åbent som normalt (se åbningstider til venstre)!

– Husk, at der er påbud om mundbind eller visir i detailhandlen. Vær opmærksom på at holde god afstand til andre kunder og personalet – minimum 2 meter.

Vent gerne udenfor, hvis der er kunder i butikken. Vi kommer også gerne ud – bare bank på ruden. Der må maksimalt være to kunder i butikken ad gangen.

– Benyt i videst mulige omfang butik og værksted til korte besøg.

Vil du gerne snakke om en ny cykel eller din reparation så ring indledningsvis til os på 44 98 06 03. Så kan din tid i butikken afkortes.

Hvis du har hoste, let feber eller forkølelse – bliv hjemme, indtil du er rask.

– Ved betaling anbefaler vi, at der ikke benyttes kontanter, men at der enten benyttes kontaktløs dankort til beløb under 350 kr. eller mobilepay. Alternativ at du får tilsendt en faktura på mail.

– Vi sørger for at holde butikken afsprittet på udsatte steder, og der er håndsprit til fri afbenyttelse på disken.

– Vi gør, alt hvad vi kan, for at holde os raske og sørge for, at en evt. smitte ikke overføres til jer. Vi overholder Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

– Vi mener, at det er vigtigt, at vi kan holde en transportform med lav smitterisiko kørende – nemlig cykling (og så er det jo også sundt).

Sundhedsstyrelsens anbefaler, man undgår tætpakket offentlig transport – så tag cyklen.

Venlig hilsen Hareskov Cykler

v. Tue Tarp Jensen * Elme Alle 6, Hareskov * 3500 Værløse * Telefon 44 98 06 03

Åbningstider
Mandag – fredag 13-18
Lørdag 11-14

Hareskov Cykler fejrer 20 års jubilæum 17. marts – kom med!

I marts 1998 åbnede vi cykelbutik i garagen. Det fejrer vi med en lille fest og en masse gode tilbud lørdag den 17. marts fra klokken 11.00 til 14.00. Men her får du lige først historien om Hareskov Cykler

Det er nu 20 år siden, vi første gang slog døren op til Hareskov Cykler. Dengang var butikken kun i garagen, som var let ombygget med et vindue og en dør i stedet for port. I dag er forholdene en smule større, men ikke meget.

Men hvad fik os på den lidt skøre idé at åben en butik på en lukket villavej, som Elme Alle er?

Jeg, Tue,  er vokset op her i byen. I min barndom var der en masse små butikker rundt omkring, og der var altid et sted, hvor man kunne få repareret sin cykel. Dengang i 60’erne var det hos en mand, som hed Hoff, på Skandrups Alle. Han havde et lille værksted i baghaven, og ved vejen sad et cykelhjul. Det var klar besked til alle om, at ’her var en cykelsmed’. Han forsvandt, og vi måtte senere erfare, hvordan den ene butik efter den anden i Hareskov drejede nøglen om.

Denne udvikling kunne vi i det tidlige forår i 1998 være med til at ændre. Min søn Simon ville gerne have sig et eftermiddagsjob og var også dengang glad for cykler. Jeg var, ligesom i dag, ligeledes vild med cykler og cykling og tilmed uddannet cykelmekaniker, så butikkens bemanding var klar.

Kommunen og naboerne var med på idéen, og det var nok ikke mindst, fordi der var forsvundet så mange små, lokale forretninger, som var med til at skabe liv i byen.

På de 20 år er Hareskov Cykler vokset til en velfungerende cykelbutik med et bredt udvalg af cykler til både børn og voksne, til hverdagsbrug, sport eller motion, i skov eller på landevejen. Med vores nu 20 års ekspertise giver vi dig som kunde den bedste hjælp til at træffe det helt rigtige valg af ny cykel.

Er du din egen mekaniker, så har vi også et bredt sortiment af reservedele, tilbehør og udstyr til alle cykler. Vi kan også altid hjælpe dig med reparationen på vores værksted, hvor enten jeg selv eller min mekaniker Henrik sørger for, at din cykel kommer til at virke optimalt.

Lørdag den 17. marts fra klokken 11.00 til 14.00
… markerer vi 20 års-jubilæet med en hyggelig reception i butikken på Elme Alle 6, Hareskov. Alle er meget velkomne, og som ekstra bonus vil der være en række specielt gode tilbud!

Vi glæder os til at se jer – ikke mindst så vi kan takke for, at I nu gennem 20 år har hjulpet os med at gøre vores skøre idé fra 1998 til en succes. Måske var den ikke så skør endda.

De allerbedste cykelhilsner, Tue

2016-cykler på tilbud

Tilbud, tilbud, tilbud…

Så er vi gået ind i 2017.

Det betyder, at vi giver særligt gode priser på de resterende 2016-modeller i butikken og på lageret. Der er endda enkelte cykler tilbage fra ’15 og ’14, som ryger over disken med ekstra rabat.

Flere junior- og hverdagscykler på tilbud, finder du ved at besøge butikken. Det samme gælder for tilbehør og udstyr til cykelfolket.